Jaaa hi, daar ben ik weer. Met een heel fijn receptje. En eigenlijk is het zó simpel dat het niet eens een recept te noemen is. Maar toch ga ik het met jullie delen.
Benodigdheden:
- Griekse yoghurt
- gedroogde vruchten (cranberries)
- gedroogd fruit (banaan)
- 75% pure chocolade
- amandelschaafsel
Bedek een bakplaat met bakpapier. Strijk daar een laag Griekse yoghurt op. Strooi er vervolgens toppings naar keuze over. Ik gebruikte gedroogde cranberries, gedroogde banaan, stukjes pure chocolade en amandelschaafsel, maar er zijn nog zó veel meer mogelijkheden. Zo kun je naast cranberries ook eens goji bessen proberen, de gedroogde banaan vervangen door ananas of papaja en in plaats van amandelschaafsel, pistachenoten gebruiken. Of strooi er eens wat kokosrasp overheen. Zet de yoghurt vervolgens een paar uur in de diepvries. Daarna kun je het in stukken breken en vrijwel meteen opeten! Je kunt de yoghurt bites het beste in de diepvries bewaren, op kamertemperatuur “smelten” ze namelijk weer. Als je ze wilt eten, zou ik ze héél eventjes laten ontdooien. Liefs!
Wat een leuk en makkelijk idee! Heb het geprobeerd maar kan mijn mening nog niet geven, het ligt nog in de diepvries;)
Aah superleuk dat je het recept hebt geprobeerd! Ik ben heel benieuwd wat je er van vind, laat je met iets weten? X
Jaa ze zijn lekker! Misschien dat ik het ook op mijn blog wil zetten, zal jou erin vermelden als inspiratiebron!;)
Aaah dat is lief van je! Ik houd je blog in de gaten 🙂