Recept | Yoghurt bites

Jaaa hi, daar ben ik weer. Met een heel fijn receptje. En eigenlijk is het zó simpel dat het niet eens een recept te noemen is. Maar toch ga ik het met jullie delen.

5PnnkabSfeic2qlbfwyTvKRdLHwmh00-B05Id32fwp4

Benodigdheden:

  • Griekse yoghurt
  • gedroogde vruchten (cranberries)
  • gedroogd fruit (banaan)
  • 75% pure chocolade
  • amandelschaafsel

Bedek een bakplaat met bakpapier. Strijk daar een laag Griekse yoghurt op. Strooi er vervolgens toppings naar keuze over. Ik gebruikte gedroogde cranberries, gedroogde banaan, stukjes pure chocolade en amandelschaafsel, maar er zijn nog zó veel meer mogelijkheden. Zo kun je naast cranberries ook eens goji bessen proberen, de gedroogde banaan vervangen door ananas of papaja en in plaats van amandelschaafsel, pistachenoten gebruiken. Of strooi er eens wat kokosrasp overheen. Zet de yoghurt vervolgens een paar uur in de diepvries. Daarna kun je het in stukken breken en vrijwel meteen opeten! Je kunt de yoghurt bites het beste in de diepvries bewaren, op kamertemperatuur “smelten” ze namelijk weer. Als je ze wilt eten, zou ik ze héél eventjes laten ontdooien. Liefs!

4 gedachtes over “Recept | Yoghurt bites

Plaats een reactie