Over Lindy

Lieve allemaal,

Leuk dat jullie hier zijn! Tussen alle recepten en eettentjes door zal ik ook even iets over mezelf vertellen. Ik ben Lindy Bos, een 23-jarige foodie uit Limburg.

Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd in Communicatiewetenschap. Inmiddels ben ik aan het werk als junior communicatiemedewerker bij een gemeente. Ik heb een passie voor taal en schrijven, en sociale media vind ik heel erg tof.

Daarnaast ben ik ontzettend enthousiast over eten en ik zou er uren over kunnen praten (ja, echt!). Op een vrije dag sta ik het liefst uren in de keuken te koken en te bakken. De keuken is dan ook mijn favoriete plek in het huis. Ik doe langer over mijn bordje opmaken en foto’s ervan maken, dan over datzelfde bordje leegeten (ja, als foodblogger is je eten regelmatig koud!).

En hoe kan ik dat alles beter combineren dan hier, op mijn blog? Ik deel mijn recepten hier met jullie, schrijf over eettentjes die ik bezoek, ik review leuke (nieuwe) producten en schrijf af en toe voeding gerelateerde blogs. Daarnaast kun je sinds kort ook cupcakes, brownies en blondies bestellen bij mij!

Als jullie vragen hebben, me iets leuks willen toesturen of met me willen samenwerken, neem gerust contact op. Vind ik heel leuk!

Fotografie voor het gemeenteblad Peel en Maas

Kunstgeschiedenis module 2

Veel liefs, van een keukenprinses in spe.

10 gedachtes over “Over Lindy

  1. Hee mooiding!

    Ik volg je al een tijdje op insta. Elke x weer die inspirerende en lekkere recepten die voorbij schuiven, ziet er donders lekker uit elke keer! Wanneer kom je een x voor mij koken?

    Liefs, @tinussssoptioneel

  2. Hoi Lindy,

    Ik zag je recept: “Bananenbrood met kersen en chocolade”voorbij komen op de site van Marcel. Ik heb het gisteren gemaakt & wat is het lekker!

    Hoop dat je het leuk vind, ik heb het recept op onze blog gezet! Ik heb wel wat dingetjes weg gelaten omdat ik het niet in huis had maar het echt iets wat je moet delen!

    Groetjes,
    Shannon

  3. Ik volg je al even op Instagram en nu pas even tijd (gemaakt) om op je blog te kijken! Leuke dingen staan erop, superleuk. Ik zal hier vaker terugkomen om te gluren en blijf je uiteraard volgen op instagram!

Plaats een reactie